torsdag 1 oktober 2009

Stick biten igen


Har kommit igång med stickandet igen. Känns mycket roligt!! Håller på med vantar till mig själv, gjorde klar den första igår kväll. Stickar i Muskat, inte det varmaste men jag är otroligt svag för lystern i det garnet;) Ska se om jag hittar nått fint mönster till en mössa eller basker också.

Har beställt en massa garn och stickor också. Ska försöka ge mig på en sjal som jag varit hemligt förälskad i en längre tid nu. Ett stor steg i en svår riktning men det ska bli spännande att se om jag klarar det! Behöver nått till min nya vinterkappa och den skulle vara såå fin till.

Är sjukt trött hela tiden och varje em då jag går hem från jobbet känns det som jag har feber. Störigt och utmattande. Men jag fick ledigt i slutet av oktober och bokade resa till Falun idag :D Jag längtar så mycket! Har inte träffat P och J och tjejerna sen påsk. Mamma ska dit ner då också.

Nu ska jag sticka vidare.

2 kommentarer:

 1. Fick ett litet aha-moment nu när jag läste ditt inlägg. Att jag inte har tänkt på att man kan göra randiga vantar! Syrran önskar sig vantar i julklapp och jag är kass på flerfärgstickning med mönster och enfärgade är så otroligt tråkigt... Men så såg jag dina randiga nu. Perfekt! :-)

  Kul att du stickar igen, det gillas. Ska bli spännande att se den blivande sjalen.
  Jag är också på gång igen nu, det är så skönt att sitta i soffan o kura med nåt när det blitt höst.

  Visst ärdet roligt att beställa garn o sånt.. Vill jag med, men borde verkligen sticka av det jag redan har. Tur att man inte har några pengar nu. :)

  SvaraRadera
 2. Ja jag tycker också att det är svårt med flera färger, vart ska man göra av alla trådar???

  Sjalen kan vara för svår för mig men jag gör ett försök:)

  SvaraRadera