onsdag 7 oktober 2009

Sjalstickning


Har varit hemma från jobbet idag igen för att återhämta mig efter kollapsen igår em. Vet inte hur jag ska hantera den här sjukdomen riktigt. Har i alla fall ägnat dagen åt att drömma konstigt, äta tre mål mat, lyssna på ljudbok och sticka sjal.

Började redan igår men kom på idag efter ett tag att jag gjort fel från början så jag fick snällt repa upp allt. Annars går det bra. Hittills har jag inte kommit till dom svåra delarna av mönstret...eller dom som SER svåra ut;)

7 kommentarer:

 1. Vilken härlig färg det var! Vad är det för sjal du ska göra? *nyf*

  SvaraRadera
 2. Ska sticka en Laminaria sjal:)

  http://www.knitty.com/ISSUEspring08/PATTlaminaria.html

  Den är så sjukt vacker, hoppas jag ror iland det och att det blir bra:P Känner en viss oro för blockningen..

  SvaraRadera
 3. Ah, blir det en sån. :) Spännande! Har sett många som gör den, många gånger flera gånger så den måste ju va rätt skoj att göra..
  När man kollar lite hastigt på bilden så ser det nästan ut som döskallar där längst ner. :)

  Du fixar det säkert bra, du brukar ju göra det vad jag sett :) Blockning var jag också osäker inför förut men det var inte så krångligt. Jag köpte skumpuzzel på Biltema som jag blockade på, funkade jättebra. Fast kan man hitta puzzel utan lösa siffror på så är det nog ännu bättre.. Eller limma fast siffrorna kanske *att jag inte gjort det...*

  SvaraRadera
 4. Ja jag har sett fler som använder sig av skumpussel, det låter som en bra ide!:) Jag har inget förutom sängen som är nog stort, kanske inte ens den...

  SvaraRadera
 5. Funderade också på sängen men insåg att jag skulle få blocka den i två omgångar isf och den tanken lockade inte mig... Till mina Revonulisjalar så behövde jag för övrigt två puzzel.., bara så där för upplysning :)

  SvaraRadera
 6. He he..jag håller på med den mindre varianten av sjalen, ska ha den som halsduk, så jag hoppas att dedn inte blir enorm:P

  SvaraRadera
 7. Det såg jättefint ut det där! :) Jag har letat skumpussel på flera olika ställen men inte hittat nåt. Så jag ska nog kolla biltema också då.. :)

  SvaraRadera