torsdag 4 december 2008

Magen

Så var det dags igen. Vaknade halv 6 i morse och fick panikkräkas. Och nu skiter jag vatten igen. Ringde vård c, var ju bara en månad sen sist magen dog, men där skulle jag som vanligt höra av mig om det blev sämre. Och äta snälla saker för magen och tvätta händerna ofta. Jä jä. Har inte tid att vara sjuk ju...Så här mycket julstämning är det i Lund. Fantastiskt dålig bild för övrigt. Blötsnöade igår och nu tror jag att regnet håller på att jobba bort det. Igår kväll var det i alla fall fint på träden en lite stund. Sen har hyacinterna börjat lukte precis för en lite liten stund sen. Det kommer bli tung luft här inne snart:P


Träffade M igår. Jag tycker inte att jag är feg. Jag känner att jag bestämde rätt. Långsiktigt helt rätt. Kortsiktigt kanske mindre rätt och mer ont. Men ändå rätt.

Nå jag ska duscha och borsta tänderna. Då känner man sig friskare i alla fall.

6 kommentarer:

 1. Man ska tydligen svälja tio hela vitpepparkorn om man vill undvika magsjuka. Är man redan sjuk ska man bli frisk fortare med kuren.
  Om det funkar vet jag inte, men det är ju lätt värt ett försök iaf :)

  SvaraRadera
 2. E: Tackar för tipset! Keep up the good work på stålverket;)

  SvaraRadera
 3. du kanske är laktosintolerant....
  sånt kanske kan smitta ;)

  eller så får du börja röka 1 cig varannan dag... såg det knepet på House... jaha... nähä, det är ingen dokumentär säger du... hmmm, attans!

  SvaraRadera
 4. Leopardia: Inte dokumentär?? Nu förstår jag inte:P

  SvaraRadera
 5. Hoppas du blir bättre snart...
  Julstämningen fanns här förra helgen men nu är det blött å jävligt även i umeå... eller det var blött igår och glashalt idag... tur att jag är en rutinerad cyklist ;)
  Du är inte feg, du är smart... jävligt smart... och snygg nanting!
  Saknar dig darling!

  PUSS

  SvaraRadera
 6. Emms: Det är ju uppenbart att det är i Älvsby kommun man ska befinna sig för att ha snö och jul. Vi är helt fel ute med andra ord.. Saknar dig med snygging.. ha en fin helg! Kram på

  SvaraRadera