söndag 29 juli 2007

Sunk

Var på stan i fredags och hittade faktiskt en urskön klänning som var svart och vit randig, pyjamaskänsla på den. Köpte ett par hanky panky trosor också för att prova om det verkligen är nått att hänga i julgranen. Och du...nästan värt varenda krona! Hyrde film sen och sunkade hemma. Jag ligger och sitter för mycket...sluta grogga ut och jogga;)

Igår på dan var jag i Piteå och träffade E och hennes familj och gick på loppis. Hittade en sån taggig kavel och en snygg 50-talsgrej i stringmaterial, kanske till frukt, kanske till kakor;) Sen igår kväll var det partaj med vikarierna från jobbet och det var riktigt kul. Var ut på Terrassen sen och det var rätt ok det med. A är en skön tjej:)

Idag har jag mått bra, var orolig för jobbig bakfylla men det var rätt sansat alkoholintag igår så det har gått bra. Däremot har det inte blivit så mycket gjort. Men det är ju mer normaltillståndet. Har tvkvällen utstakad i alla fall, svt för hela slanten tror jag.

Tussen har fått låna en trehjuling och cyklar flera timmar om dagen. Hon är en sån duktig och smart tjej, helt opartiskt alltså;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar