måndag 6 januari 2014

2013, the story

2013 summeras på alla håll och kanter och jag vill ju inte vara sämre. Ser att jag inte skrev något förra årsskiftet, lika bra det för 2012 var ett skitår på många sätt. Jag tror inte att jag gjorde några löften inför året, jag var glad att ha kommit ut på andra sidan inte allt för tilltufsad. Att må bra brukar vara min generella målsättning i livet. Det har gått bra ibland och mindre bra ibland.

Nå 2013, året som gått overkligt fort. 


Jag flyttade till Malmö och har trivts storartat. Ökad livskvalitet på alla plan!


Jag fyllde 30 med blandade känslor och viss livskris.


Jag har försökt komma ett steg närmare min examen och misslyckats. Igen.


Jag har haft en ny roll på jobbet som varit både rolig och utmanande men har också jobbat alldeles för mycket. Jag har varit sjukskriven och tvingats se mig själv med nya ögon. Jobbigt och nyttigt och inte på långa vägar överspelat än. 


Jag har träffat min familj ovanligt mycket men ändå alldeles för lite.


Jag har nakenbadat, analyserat, skrattat, stickat, gråtit, druckit, ätit och dansat med mina fina vänner. Utan dom hade det här året aldrig gått.


Jag började springa och kom av mig igen.


Jag har fått nya fina stickbekanta iom Stickklubb Malmö.


Jag har stickat som aldrig förr och ändå inte hunnit göra hälften av det jag velat. Det är bohuströjans fel! Eh... Det blev fem sjalar, en kofta, en mössa, en cowl och ett par handledsvärmare. Har påbörjat en tröja, en kofta och en sjal. Jag har repat upp, gjort om och gjort rätt och jag har teststickat för första gången. 

Vad ska hända 2014 då? Ja vem fan vet. 
Jag ska börja jobba och springa igen i alla fall. Jag ska avsluta en relation som inte längre är bra för mig. Jag ska bli klar med min bohuströja och jag ska åka till Berlin över påskhelgen. 
Resten är oklart. Så kom igen 2014, slå mig med häpnad!

3 kommentarer:

 1. Men oj, vad mycket fint du har gjort!
  Berlin - grattis till det. En av de mer spännande städerna jag har varit i. Examen - håller tummarna att det blir nästa gång. Springa - är du väl igång igen så är jag övertygad om det håller i sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sara! Ja nya friska tag på många fronter:)

   Radera
 2. Yes för Stickklubb Malmö, och för Berlin - jag åker dit i slutet av januari.

  SvaraRadera