lördag 5 januari 2013

Snabba ryck!


Det gick undan! Skulle behöva en till julledighet för att börja pyssla med detta nu... Garnet känns mycket mjukt och fint i alla fall:)

4 kommentarer:

 1. Men jösses! Mitt har inte kommit än och jag beställde innan dig =)
  Vad kul. Sätter du igång direkt?
  /Jennifer

  SvaraRadera
 2. Jag har ff inte fått mitt stickpaket :-( men är i kontakt med dom så jag hoppas att dom kan spåra paketet och se vart det tagit vägen. Så sugen på att börja.

  SvaraRadera
 3. Så äntligen, igår fick jag kontakt med dom och fick samtidigt ett REK-nr att spåra paketet med. Dom har skickat det till rätt adress men skrivit fel i namnet så avin hittade inte fram. Men nu så!! Jag inser dock att jag glömde min garnvinda hemma i Sthlm (är i Nypan nu) och kommer därför få vinda upp garnet för hand. Kämpigt men det får gå. Skulle du sticka provlappar på både oket och enfärgsstickningen? Jag stickar hårdare när det är flera färger än när jag stickar med bara en.

  SvaraRadera
 4. Låter som en plan. Jag tänkte mäta på en tröja jag redan stickat och som passar bra för att få fram något som liknar ett cm-mått för att kunna bestämma storlek. Det sägs att dom är stora i storlekarna ju så man får kanske gå ner en storlek. Normalt stickar jag mina tröjor i M men här kanske det blir för stort.

  SvaraRadera