tisdag 15 januari 2013

Provlapp


Det här räcker säkert. Har bestämt att bredden är det viktiga:) MEN jag ska göra en i rundstickning också..

Första känslan av garnet är ok. Maskorna "fastnar" lite i varandra pga av angoran men inte så farligt.

Och som vanligt förfasas jag över min fula slätstickning.. Tror det blir bättre av att sticka runt i alla fall, vilket jag absolut kommer göra på Bohuströjan. Allt annat känns som att be om att detta ska bli ett obotligt UFO;)

4 kommentarer:

 1. Det ska bli SÅ spännande att följa din Bohusstickning.

  SvaraRadera
 2. Nu är jag igång också =) har vindat upp allt garn till nystan och stickat ett par varv på halslinningen. Jag väntar med att sticka provlapp tills jag gjort oket. En chansning men jag tror inte att jag kan ha ett mindre ok än M. Sedan kommer jag mäta prova och ordentligt med jämna mellanrum på allt efter oket så att jag kan justera efterhand om så krävs. Det är otroligt pyttigt att sticka med sticka 2. Tror att detta kommer att ta tid.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Hur går det för dig med dina provlappar? Jag börjar vackla från storlek M till S. Jag läser på Bohus-knitalong-bloggen att dom är rejält stora i storleken. Alltså att dom blir större än måtten säger. Jag ligger precis mitt emellan S och M så då skulle S kunna funka om dom är stora i storleken. Vojne vojne. Denna obeslutsamhet =)

  SvaraRadera
 4. Mycket ambitiöst att sticka provlappar. Mycket ambitiöst att sticka Bohus-stickning också för den delen! Ska bli jätteroligt att följa ditt projekt! :)

  Ja, visst är det ett fint mönster?! Vi var fyra stycken som började sticka dessa vantar i helgen. Det var verkligen kul att se hur olika de blir i olika färgkombinationer. :)

  SvaraRadera