onsdag 1 september 2010

Långsamt långsamt


Det börjar bli kallt om händerna på mornarna då jag cyklar till jobbet så Heart mittens har varit på tapeten ikväll. En lite bit kom jag i alla fall, det går sjuuuuukt långsamt med två färger för mig. Gah! Har hunnit lite längre på hemliga projektet också.


Måste visa förra helgens loppisfynd också;) För 25 kr kan den (vad kallas det eg?) få stå och samla damm mellan gångerna jag väl behöver den. Har några härvor som väntar på nystning här...
Var på gång att köpa en symaskin också (inte på loppis) men tiden rann iväg så det får bli senare.

3 kommentarer:

 1. Hehe Nystvinda kallas det. :)

  Vantarna blir fina. Stickar du med Magic loop? Det har jag inte tålamod att lära mig... :(
  Men jag tänkte på det. Du hade svårta tt få till vantarna lika stora. Sticka dom samtidigt på magic loopen nästa gång. Jag har en bok där dom visar hur man stickar strumpor så, Two-at-a-time-socks, borde funka på vantar också. :)

  SvaraRadera
 2. Ja det blev magic loop för jag blev tokig på strumpstickorna och alla trådar. Har funderat på att göra two-at-a-time socks så det kanju bara bra träning:)

  SvaraRadera
 3. Skulle vara suveränt att kunna magic loop, mina vantar/sockor blir också alltid olika vilket ofta resulterar i second-sock-syndrome.., eller vad det kallas när det bara blir en av allt :)

  SvaraRadera