onsdag 3 mars 2010

Planer


En strumpa klar! Yay! Den sitter som gjuten...då var det bara den andra kvar. Funderar om jag ska varva med Heart mitten nr 2 och sen göra strumpa 2 så jag inte blir kräkless....


Fick garn i måndags från Yll och tyll:) Super mjukt och fint, kommer göra sig bra som sjal. Tror det får bli det röda/rosa. Är väääldigt sugen att kicka igång med sjalen direkt men nån måtta får det vara...jag behöver verkligen både vantarna och sockarna....och sjalen...;)

Ikväll börjar säsong två av True blood! Äntligen! Som jag väntat!! Har gjort en sockerkaka och  ska förvärma med Landet brunsås;)

2 kommentarer:

 1. vad ska du sticka för sjal då? Jag är inne på min 3:e candleflamesjal nu, en grön mohairvariant... Mamma fyller år snart och hon fick en lila slätstickad trekantssjal i födelsedagspresent förra året så jag får väl visa att jag snäppt upp mina skills lite sen dess...
  :-D
  jag är inte klar än med min första heart mittens... tvåfärgat är inte the shit för mig iaf...

  Häpp, nu e de helg - kram!

  SvaraRadera
 2. Ulrica: Jag tänkte göra denna http://www.evelynclarkdesigns.com/pdf/Swallowtail.pdf det kliar i fingrarna att börja men jag ska vara stark!;) Jag bävar också för tvåfärgat igen, det är segt i längden..

  Snart kan man smita hem! Trevlig helg och kramen!

  SvaraRadera