tisdag 22 december 2009

Falun

Äntligen på plats i Falun och redo för julfirande!:) Imorgon kommer bror-stor med fru och på julafton kommer m&p. Familje- och mathögtiden kan börja!

Kom igång med den turkosa sjalen igen på tågresan upp. Har börjat på sista mönster rapporterna, det ska bli spännande att se hur dte blir sen. Tror fortfarande att det hade blivit bättre med ett tunnare garn men detta blir säkert helt ok. Krisen är över i alla fall;)

God jul på er mina vänner!

6 kommentarer:

 1. Du får helt enkelt ta o göra en till i tunnare garn sedan då. : Så har du en av var. Jag är övertygad om att den du gör kommer att bli fin hur som helst.

  God Jul!

  SvaraRadera
 2. Tack för julkortet skulle jag ju skriva också :) Själv lyckades jag inte få iväg några kort i år.. Kasst med kass kassa :-D

  SvaraRadera
 3. Elin: En tunnare är ett måste:) Då ska jag göra den stooora sjalen och inte bara shoulderetten (eller hur det nu stavas).

  Du, jag fick ju PÅSK kort av dig, hur engagerat är inte det, du ligger på måånga plus poäng;) God jul!

  SvaraRadera
 4. Jo, jag ska oxå tacka för julkortet :) jag lät H öppna det eftersom det var till honom oxå, men det är jag som behåller det ;) och så skulle jag oxå be om ursäkt för att jag själv inte skickade nåt, det var lite mycket i år....

  SvaraRadera
 5. Leopardia: Äsch, du skickar ju post året runt;) Jag ligger efter...

  SvaraRadera