onsdag 16 december 2009

Apa

La upp projekt på Ravelry idag och inser att jag har fel garn till min sjal. Det jag har är alldeles för tjockt vilket förklarar varför det inte ser så "spetsigt" ut utan mest klumpigt. APA i kubik!!! Nå ska ner på stan ikväll med M och hans syrra och handla julklappar, får gå förbi Sländan och se om dom har nått 1-trådigt garn. Annars får jag använda tjockare stickor. Hur som måste jag repa upp skiten för det ser som konstigt ut. Inte som jag vill att det ska se ut även om det inte är fult. Ändrar jag inte kommer jag stör ihjäl mig på det. SJU SORTERS APA!!

3 kommentarer:

 1. Då kan jag lugna dig och säga att det inte är någon fara på taket såvida du inte prompt vill ha 1 trådigt. 3 i 3 stjärnorna och blommorna gör sig utmärkt i tjockare garn. Jag har t o m stickat en laminaria i chunky och den blockades ut jättefint. Repa inte! :-)

  Lycka till,

  Mitt id på ravelry om du vill se den tjockare är nyansera..

  Tjing,

  /Jenny

  SvaraRadera
 2. vad är det för slags sjal? *nyf* Är det den turkosa?
  Jag skulle nog inte heller repa :) Det blir ju så himla annorlunda när man har blockat dom. Jag var sjukt besviken på min Traveling woman tills jag kom mig för att blocka den...

  SvaraRadera
 3. Jenny: Det lät trösterikt! Då fortsätter jag med jag har:) Gillar ju som färgen också.. Tackar!

  Elin: Japps det är den turkosa! Vi hoppas på att blockningen får saker och ting att se annorlunda ut!:)

  SvaraRadera