tisdag 19 februari 2008

Slejf, vilket ord...

Kom till min egen förvåning igång och började skriva på rapporten idag. Oj oj. Tokigt. Kanske inte huvudsysslan just nu borde vara det men det är ju bättre än att göra ingenting.

Sitter och stirrar just nu på dom nya skisserna och jag måste komma med mer helt enkelt (det är så klart inte alla på bilden;)). Jag gillar dom som på nått sätt har Mora of Sweden loggan i sig men frågan är om det är rätt väg att gå. Trähandtagen kommer inte bli så spännande alls tyvärr. Provade att täcka över de tre nitarna, som måste vara med, med en platta som täcker dom men det blev inte roligare för det. Usch.

M är på nått grejs med jobbet ikväll och jag vet inte riktigt vad jag ska göra...förutom det som jag så klart borde göra, plugga, träna eller skaffa mig ett liv.

Stickade klart skorna till Ellen igår och såg att jag gjort två "högerskor". Stånk! Slejfen pekar åt samma håll på båda skorna, den ska peka åt olika håll. Får se om jag ids riva upp halva och göra rätt...tveksamt. Det spelar ju ändå ingen roll för passformen. Fast det stör mig nått enormt och bara det bästa duger ju åt lilla skrutten!

5 kommentarer:

 1. http://www.vikingsun.se/data/product/images/4200352241655702121_M.png
  runt trähandtag kanske?

  SvaraRadera
 2. Leopardi: Om det vore så väl. Skaftet måste vara platt uppe på och på sidorna och blö blö...tråk tråk

  SvaraRadera
 3. De svart/gröna är riktigt snygga. Bara in det gröna är "lägre" än de andra på den där det är nära bladet. Kan vara irriterande om man känner höjdskillnad i fingertopparna om man ska skära. ;) Annars är det svårt att göra bra trähandtag om de ska vara platta. Men du kan säkert göra någon snitsig form av platta, eller göra plåtdelar att sätta på nitarna så det blir tre blommor istället. ;)

  SvaraRadera
 4. Intimpiercing? :-O höhö. Vad har du och M gjort egentligen när du hade greppmärken ;-) haha

  SvaraRadera
 5. Jero: Tack! Ja jag är svag för dom med.

  Emma: Jag drog bara till med nått;) Han hade nog varit tvungen att hålla fast mig betydligt hårdare om det skulle bli någon piercing öht:P Tror däremot att jag fixade det där greppet alldeles själv i sömnen.

  SvaraRadera