söndag 10 februari 2008

Alpacka

Gårdagen inleddes med garn och smycke shopping. Hittade garn till dom små skorna och ev till hättan. Köpte knappar och band också. Älskar att shoppa i Lund:) Köpte mitt julklappssmycke som jag spanat in ett tag nu. Det är en liten pingla i bollen och kedjan är ganska lång. Älskar även krusiduller!

Sen var jag och såg Im not there med E. Min enda egna nästan-kompis här i Lund;) Tror jag hade hängt med lite bättre om jag tex läst hans biografi. Den var ju lite speciell. Men Cate Blanchett var grym som vanligt.

Det var helt varmt och vår i luften hela dan, inte så mycket direkt sol men vindstilla och varmt och snödroppar och några små gula blommor och hej och hå. Gick ner till Värpinge i vårkvällen efter bion och käkade en pizza på Ministern. Det gör inget då man går hem sen också, eller?;)

Sen stickades det resten av kvällen. Gick emot alla mina principer och såg melodifestivalen. Stånk. Orkar inte ens börja. Men jag håller med Amalia om att Kristus Sjögrens låt lät mycket lik en annan. En annan dålig;) Nå två och en halv film senare så var dom små Lilla spöket Laban skorna färdiga.
Måste komma på nått snyggare sätt att sy ihop dom men annars är jag nöjd som lyckats komma på vad dom menar i stickbeskrivningen, det tog ungefär 3 kvällar. Är perfekt att sticka till barn, det tar inte så lång tid. Bebisar kan ju dessutom inte protestera vad deras föräldrar än hittar på att klä dom i;) Ska nog ge dessa till lilla Anton som ska döpas på söndag. Men jag måste ju sticka till tvillingarna och till Ellen också. Ellen ska få en hätta också. Känner ingen annan härsom jag tror skulle klä sitt barn i så gulliga kläder;). Vilket är synd, för den är jättesöt!!
Oj vad långt det blev...märks det att jag inte har nån att prata med kanske? Mjo...nå ikväll kommer han hem igen. Tror jag ska våldta honom redan i hallen.

7 kommentarer:

 1. Men gud så söta små skor, ibland vill man nästan ha barn så man får köpa små söta kläder :-D

  Mjo, Anton får noh vika sig för Elliott verkar det som... eller Herman. hmm.

  SvaraRadera
 2. men shit, jag vill vara bebis så att jag oxå får ha så söta sockar!!

  är det inte en sån där typ pingla man har när man är gravid, för att ljudet ska lugna bebisen i magen? måste försöka komma på vad de heter... men antagligen inte, men om du blir gravid kan den få dubbelanvändning, snygg och lugnande!

  SvaraRadera
 3. Emm: Ja det finns så mycket fiiiin.

  Leopardia: He he...jag skan sticka ett par i din storlek också;) Hmm ja jag är förhoppningsvis inte gravid själv. Sånt smittar inte va? Man kan tro det ibland...

  SvaraRadera
 4. om du inte har nånting bättre för dig så jaaaa! spöket laban liksom!
  neje, kexchokladberoende smittar, inte graviditeter ;) bola, hette de iallafall...

  SvaraRadera
 5. Det är sååå det är. Pappa som brukar säga att gör man barn så blir det barn. Han har nog rätt. Det brukar vara självförvållat;)

  SvaraRadera
 6. Vilka mysiga små kläder.., jättefina.
  Och bola smycket som du köpt var otroligt fint, sånt hade jag när jag var gravid. Bäbisen ska visst tycka det är mysigt med ljudet.. :-)

  SvaraRadera
 7. Truckerelin: Ja dom blev en uppskattad doppresent!

  SvaraRadera