lördag 15 mars 2014

Gör om gör rätt

Det händer grejer, trots bloggtystnad.


Jag blev klar med min bohuströja för ett tag sen. Klang och jubel! MEN ärm nr 2 ser för jävlig ut, fladdrigare än ärm nr 1 och så har jag lagt minskningarna på baksidan och inte centrerat från armhålan. Tappade sugen helt och har låtit den ligga och skämmas ett tag. Men i em rev jag upp 37 cm ärm och fick enorma mängder angoraludd spridd i mitt hem. På't igen bara. Kommer göra kroppen någon cm längre också när jag ändå är igång. Men det ligger ju några veckor bort.


Har hunnit börja på en Primula Florindae i mitt fina Chili gredelin garn som jag tröstköpte i höstas. 


Sen har jag börjat på en Brolly i Magasin duetts Supersoft. Vi kör en KAL i Stickklubben med mönster från Pom Pom spring 2014. Känner att jag nog tog ett lindrigt mönster för detta, enkelt men snyggt blir det:)

Det är mycket stickning i mitt huvud just nu. Har haft en veckas karantän pga vattkoppor (wtf liksom!) så förutom hemmajobb och ett mycket välstädat hem så har jag stickat, funderat och Ravelry-surfat i enorma mängder. Har beställt garn till en Vimpel-tee. Först tänkte jag skoja till och välja rosa och grönt men så hittade jag denna kombo som känns lite snyggt vintage-aktigt. Återstår att se om det blir skitsnyggt eller blaskigt som fan. 

2 kommentarer:

  1. Åh, vad duktig du är som tar tag i din tröja igen. Cred för det!

    SvaraRadera
  2. Trist att repa upp men kommer att bli så fint och du så nöjd när den är klar. SJälv är jag lång i överkroppen och får ofta lägga till 5-10cm för att inte tröjorna ska sitta vid naveln... ;)

    SvaraRadera