tisdag 3 december 2013

Tröttheten

Jag har sticktorka. Är sjukskriven pga stress och sömnproblem och trodde att nu blir det stickterapi för hela slanten men till min förvåning är det stopp. Under hösten har stickningen verkligen varit terapi. Den har funkat som en hjälp att tömma huvudet då jag kommit hem från jobbet, lugnat kroppen. Hjälpt mig att tänka på något annat, att fly mentalt. Men när jag väl klappade ihop så är som att all inspiration och sticklust är borta. Som att även stickningen är ett för stort mentalt projekt att ta tag i. Det KAN bero på alla armar jag måste sticka men inte ens att börja med något nytt känns kul. Helt crazy.

Nå stick-mojon kommer väl tillbaka men det känns tråkigt att inte ha den med mig nu då det är tungt. Tänker att kroppen får en vecka till på sig att sova ikapp år av trötthet så får vi se om psyket orkar med lite njutstickning till helgen:)


4 kommentarer:

 1. Bara låt kroppen vila och sova, stickmojon kommer tillbaka! Och om det är ärmarna som sätter stopp så gör en mössa eller något annat litet emellan.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad trist att höra. Men det är väldigt duktigt av dig att faktiskt lyssna på kroppen. Lusten kommer tillbaka när kroppen har vilat klart.
  Ta hand om dig.
  Sarah

  SvaraRadera
 3. Åh din stackare! Jag tänker på dig. Ta det lugnt och ta igen dig ordentligt. Kram!

  SvaraRadera
 4. Kram och tanke, och klok du är som lyssnar på dig själv!

  SvaraRadera