söndag 10 april 2011

Omelett


Har börjat med en sjal igen. Är med i en knit along på Facebook som Elin startat, kul initiativ. Garnet är super super tunt merino/silke och det är ingen picknick att sticka med, men det kommer bli en skön sjal om tålamodet räcker ända fram. Mönstret är trevligt och uppdelat i sektioner vilket gör det lättare att göra rätt. Som vanligt gör blixten inte färgen rättvis, det är lite grönare.

Berså-vantar får vila tills jag har tålamod att sticka snyggt med två färger, vilket inte är nu. Spets muddar kan var på gång efter att jag köpte ett vitt bomullsgarn som är tunnare än det jag testat innan, det kan funka. Får testa det i veckan och jag hinner. Kommer vara fullt upp här framöver både på jobbet och privat. Men det är också kul:)

1 kommentar:

  1. Hej! Det ser ut att bli en fin sjal! Den affären som jag köpte det garnet i var jättefin. Den heter ImagiKnit och ligger i korsningen 18th st/ Sanchez i Castro i San Franscisco så om du tar spårvagnen till Castro eller hållplatsen före så är det inte långt att gå. (I närheten finns också ëtt glasställe med UNDERBAR glass! Mittemot parken. Jag är grymt avundsjuk! Jag hade min livs bästa semester förra sommaren då vi bilade runt i Californien, Arizona och Nevada.

    SvaraRadera