torsdag 24 september 2009

Le bitch

Jag har aldrig varit med om maken till PMS. Igår bara grät och grät jag då jag kom hem. Var iofs trött som ett as men ändå. Dagen kickade igång med ett problem som jag inte fick till igår på en av maskinerna och som jag inte fick till förrän idag precis innan jag gick hem. Har varit bitch deluxe idag och varvat mellan att vara gråtfärdig eller asförbannad. Jag ska nog inte mecka för mycket, jag hatar maskiner. Nå har just avslutat sista kartan på min p-piller och ska börja med en ny sort till veckan, förhoppningsvis slipper jag få ett mentalt sammanbrott en gång i månaden i fortsättningen. Uff.
Lyckades smita hem kring kl 6 idag i alla fall och har möblerat om i argen;)Det blev rätt så bra! Ska lägga upp bilder på bilddagboken. Ett hörn ser lite kalt ut men det ska upp mer tavlor nu då jag fått det som jag vill!


Sätter in en favorit i repris också.


lördag 19 september 2009

Hur var det nu igen...

Vad var det jag skrev sist? Att det blir lugna gatan nu framöver på jobbet? Säkert. Jobbaded fm idag och imorgon hela dan. Nå, det är bara att hugga i som alla andra.

Vi var och såg på Torsson ikväll inne i Lund på stortorget. Ja dom är ju fantastiska;)

Vad gör man åt silverfiskar? Jag har aldrig sett några här innan och idag har jag dödat tre:S Usch... Hets-skurande toaletten just in case..

Blö...trött trött trött.

torsdag 3 september 2009

Nu är det dags igen

Tar upp det här bloggandet igen. Inte för att det händer så speciellt mycket men ändå;)
Det är höst igen. Usch och fy. Har varit svårt att komma igen i veckan efter två veckors ledigt. Jag är inte snabbast på stället just nu. Sen har jag inga behov att hamna i en ny period av hetsjobbande. Det kommer bli lugna gatan här framöver.

Annars försöker jag få ordning på mina nya möbler här hemma. Har en ide om ny möblering men jag behöver mäta lite så jag inte släpa runt skiten i onödan:P

Nå om vi nu ska göra någon slags plan för hösten så ser den ut så här:

Skriva åtminstone en tenta
Få klart exjobbet
Börja träna igen och lyckas ta mig ut på höstpromenader
Dämpa mitt sockerberoende
Åka till Falun, kanske lura med mig M också
Se hur länge jag klara mig utan att köpa en TV
Hålla utkik efter intressanta jobb (dom har anställningsstopp där jag jobbar så jag räknar inte med att få vara kvar:/)

Sen vill jag lägga pussel, sticka fina babypresenter, måla fjärilar och läsa en massa böcker.
Låt oss gissa att jag mest troligt kommer lyckas med att åka till Falun och läsa en massa böcker och inte så mycket annat:P