onsdag 25 april 2007

Im your man

Har varit sjukt trött i veckan. Kanske kan bero på mina dåliga matvanor, många mackor har det blivit. Men men... Har lätt ångest för volvoprojektet, det är så jävla mycket jobb kvar. Alla är helt uppstressade över det så det blir lite heta diskussioner ibland. Men vi ska väl ro iland det. Vi är ju ändå 7 pers.

Idag har jag suttit och bråkat mad Ailis. Jävla jävla tanges helvete. Det gåååår inte att få till det. Måste fråga om hjälp men vi har ju aldrig handledning och han är som lite dryg...

Hoppas på en rolig födelsedag i år. Skriver ju tenta men jag ska nog dra ihop nått på kvällen ändå och tvinga lite folk ut till Björx:) Tårta och bubbel skulle vara en kanonkombination!:)

lördag 21 april 2007

Rita och gissa

Igår var dte heldag på skolan. Hade en 3D-scan lab på fm som var rätt intressant. Sen valde vi koncept på em. Nu får det blir som det blir:) Var hos Louise på kvällen och spelade spel och jag dominerade i Rita och gissa. Det var en trevlig kväll!

Ikväll ska jag till Snäll-E i Älvsbyn och äta ripa tydligen. Spännande. Sen blir det skifta däck i Vidsel och skola hela dan på söndag. Usch. Men det kommer behövas...

Nu ska jag äta mig nått...

fredag 20 april 2007

Nr 23

Har suttit och bråkat med Alias idag. Herre guuud...börjar överväga om det lilla rapid prototyping vi får göra verkligen är värt allt det här tjafset. Sen sa Marie idag att "Oj, ja det blir ännu värre sen då ni ska sy ihop ytorna." Uppmuntrande värre. Nå, det ordnar sig nog.

Var en sväng på stan med den svenska tjejen i korridoren och kollade då hon provade kläder. Känns som jag borde vara trevlig och engagera mig i henne och skaffa lite social kontakt men hon är lite påfrestande.

Ikväll satt jag och flickorna från Vidsel och försökte komma på en bröllopspresent till Elin. Tror allt att vi är en bra gjrej på spåret:) Sen for vi och kollade på The number 23. Helt ok och rätt klurig.

Nå ska sova. Fixade just klart sista skissen till imorrn...

onsdag 18 april 2007

Jaha..

Var på stan idag och letade efter tillbehör till balklänningen. Det gick inge bra alls. Tror jag köper ett par svarta handskar bara eller nått. MEN jag hittade såklart en massa annat. Köpte i alla fall en klänning som kommer passa skitbra till min vita solhatt och min vita hud i sommar. Like. Annars var jag fulast på stan. Lovar. Det hämmar i alla fall mitt klädköpande vilket är bra.
Var på Scanias lunchföreläsning idag och dom vill ju i alla fall ha oss nyutexaminerade. Det är ju en bra greje. Fast dom finns ju i Södertälje vilken är en mindre bra grej. Nå det är ju 100 mil närmare Skåne i alla fall.

Känner mig helt avtrubbad. Tror jag försöker att inte bli ledsen så då blir jag degig ist. Det är så många veckor kvar och så var det så många veckor sen sist redan. Har mycket att göra i alla fall. Alltid nått.

fredag 13 april 2007

Storstädning

Igår...nja. Skola, skola, skola. Surfa exjobb, surfa exjobb, surfa exjobb...slut.

Idag träffades jag Simon och Jenny och började utveckla en av koncepten. Undrar om vi någonsin kommer komma överens hur det ska se ut;)

For på systemet i fredagsträngseln och köpte lite fulvin. Var förbi och köpte blomjord och en till Sant paula. Sen drog husmodergenerna igång. Satte om alla blommorna, dammsög, dammtorkade, vaskade golven och rengjorde avloppet i duschen. Fy fan vad det är äckligt. Har inte haft en stjärnmejsel förut så det har inte gått att öppna innan. Merparten av håret där var INTE mitt i alla fall. Huga... Men nu är det så jävla rent här så det finns inte. Verkligen på tiden.

Imorron blir det skolan igen...men förhoppningsvis utgång också. Eller bara jag får dricka upp fulvinet.

onsdag 11 april 2007

Skam

Ja i måndags kom man tillbaka till Luleå igen. Kusinerna var upp till Vidsel så vi käkade lax hos mormor och morfar och hade det trevligt innan jag körde iväg.

Igår var det bara att ta tag i aliaskursen igen. Sitta och pilla med cv-punkter har jag upptäckt att den här kursen består av. Måttligt upphetsande. Nå förhoppningsvis ror jag iland den, behöver kanske inte sätta ambitionsnivån så högt;) For till I på kvällen och åt middag och kollade på film och spelade vetgirig. Hon har ju blivit FN-änka här om veckan. Stackarn...usch.

Idag har det varit mer alias och så ikväll var jag och I,I,F och J på kulturens hus och lyssnade på Katarina Wennstam. Intressant värre. Sen for vi på O´learys och käkade så nu är jag fattig och mätt.

Blö blö

söndag 8 april 2007

Eld igen

Igår hände det inte mycket. Började fila på mitt CV lite men jag fastnade och städade bland låtarna på datorn ist, ovanligt;) Nå kom igång i alla fall. Var på filla på kvällen och så for jag till E på Violen och höll henne vaken några timmar.

Idag jobbar modern så jag och pappa har varit och eldat igen. Skönt var det, blåste inget idag. Borde skriva klart CV grejset idag så har jag det gjort och kan börja söka exjobb till veckan. Kanske duschar ist och läser lite bok och somnar. Mmm...lät som en bra idé:P

fredag 6 april 2007

Långa dagen

Igår var jag och mamma till mormor och morfar och fikade och lyssnade på morfars utlägg om att kvinnan ska undeordna sig mannen. I ÅLLT! ;) Åt och var matstinn resten av kvällen tills Snäll-E kom förbi och pratade strunt och sånt. Gumman min. Kunde inte sova i natt så jag läste alldeles för länge och blev lite ledsen av nån anledning. För lite sysselsättning och vakna nätter har den effekten på mig tydligen. Och så är M okontakt bar till på måndag. Uff..

Idag har vi varit uppe i Sävdal och eldat och grillat korv och druckit påskmust. Ahh...eld och rök. Pappa ska nog sätta in en kamin i nya köket sen. Det var ju bara en tidsfråga liksom:) Har lyssnat på lite Euskefeurat ikväll med papap. Man blir som lokalpatriotisk...

”Det är här man känner vart stigarna går
man vet vem som är släkt med vem
Det är här man vet var gäddorna står
det är hit man kommer när man kommer hem, du vet,
ja det är hit man kommer när man kommer hem.”
Euskefeurat
Ur ”Det är hit man kommer när man kommer hem

onsdag 4 april 2007

Kalhygge

Blev så jag for till Vidsel igår redan. Mina lektioner på torsdag blev inställda och jag hade ingen mat hemma så det passade bra:)

Idag sov jag länge. For med modern på affären och så var vi och hämtade delen till min bil som gått sönder. Den kostade 15 spänn, det var bra:) Ikväll satte pappa fast allt igen och jag höll i avgasröret, fyllde en mycket viktig funktion kände jag.

Gick en sväng i skogen ovanför huset där som har avverkat och det är bara sorgligt med kalhyggen:( Dom avverkar på en massa ställen nu. All skog är ju ungefär jämngammal här så det är iofs inte så konstigt men det är så fuuult. Jag brukade ju leka i den där skogen...man gick ju i den på väg till frukostbäcken. Usch...

tisdag 3 april 2007

Bolbo

Nu var det en vecka sen, och en sån vecka:)

Göteborgsturen var lyckad och redovisningen gick bra, vi verkar vara på rätt spår och så där. Fick kolla inuti några lastbilar, kolla hur man gör en lastbil och så var vi på volvomuseet. På torsdan var vi på Semcon och Caran på studiebesök och det var intressant men samtidigt lite nedslående. Nå...dom var lite speciella på Semcon helt enkelt. Nu vet jag ju då med säkerhet att det är produktutveckling och inte design jag kommer jobba med. En befriande insikt.

Sen tog jag tåget ner till Lund och har haft en varm och skön helg med M.
Lördag var vi på stan och jag köpte en snygg solhatt på Åhlens, precis en sån jag velat ha:) Återstår bara att se om jag verkligen kommer använda den. På kvällen var vi hos Erik och Maja och grillade och så vann jag i MIG igen, hehe... En sån parmiddagsklyscha:P

Söndag åkte vi ut med deras båt på Öresund och fiskade och solade och jag blev jätteröd i ansiktet. Ingen är förvånad. Det var en mycket bra helg.

Ibland då vi tittar på TV kommer jag på M med att sitta och titta på mig. Det blir jag löjligt glad av. He's my man...